Restauranten en streekproducten

La passerelle

Op 6 km van het drukbezochte Durbuy, biedt dit restaurant een mooie terras aan om van de natuur te genieten en tot rust te komen aan de oevers van de Ourthe.

Marchés de havelange

le mardi

Boucherie Christophe et Aurore
Le Pré Gourmand

Landelijke tuin verdeelt in kleine groentenpercelen doorkruisd met gravier wandelwegen, afgesloten met lavandel of hout.

Aromatische kruiden en eetbare bloemen omringen de groenten, bieden een kleurenboeket aan en een mengeling van verschillende geuren, maar zijn belangrijk voor de kweek in goede omstandigheden. Zo is elke zaaïng en planting op zijn best.

La ferme du Herda
L’Aron Fontaine

Brasserie

La Fermière de Méan

Ambachtsvervaardiging van boerenkazen van rauwe melk, op de markt brengen van streekprodukten en producten afkomstig van de gecontroleerde biologische landbouw.

la vache d’ici
Ferme Vrancken

In het kleine dorpje van Ossogne kweekt de familie Vrancken heerlijke aardbeien sinds 1990.

La Réserve du château

Traditioneel restaurant.

L’inéviTable

In een moderne en warme sfeer, gelegen in het centrum van Marche-en-Famenne, stelt dit restaurant de echte italiaanse keuken voor. Ontdek ook hun verse producten en hun selectie van wijnen !

Pré en boule

Ambachtelijk roomijs en degustatiesalon.

Boucherie Lissoir “Le Panier Nature”

« Le Panier Nature » verwelkomt U in Havelange, van maandag tot zondag voormiddag, in een traditionele en aangename winkel van 200 m2.

Hier brengen ze naar voren de producten van bij ons.

ferme André

“La Ferme André” is een familiaal bedrijf. Op een oppervlakte van 300m2 stellen ze U een assortiment van meer dan 5000 producten voor. Hun roeping: biovoeding !

Boulangerie les copains
Marché de Clavier
La brasserie du Five nations
O bocal verre
Fromagerie du Gros Chêne

Kaasmakerij en kaaswinkel

Nationale 638

Frietkraam

Yves Joris
J'utilise des cookies pour rendre votre navigation plus agréable et pour mieux adapter le contenu de ce site Web à vos besoins et préférences.