Sports

Golf 18 holes Five Nations

De golfbaan, in het hart van de uitzonderlijke landschappen van de Condroz, is ontworpen door de Zuid-Afrikaanse golfer Gary Player en is één van de vijftig mooiste golfbanen ter wereld.

Golf 18 holes Les Hazalles

Golfbaan van 18 holes ontworpen door de architect Hawtree. Perfect geïntegreerd in een prachtig bosrijk en heuvelachtig terrein, hij zal u zeker aangenaam verrassen.

Tennis van Somme-Leuze

Noiseux, strand van de Ourthe

  •  www.out.be
  •  7km
  •  Rue de l'Ourthe 5377 Noiseux

Zwembad van Ocquier

Tropisch zwembad van Bohon(Durbuy)

Zwembad van Marche-en-Famenne

Provinciaal Domein van Chevetogne

Boerderij van de Bourgade

Proef de streekproducten en probeer de boerengolf !

Le Haras des 4 bras

Een paardenfokkerij die voornamelijk een ruiter-leercentrum is. Hier kan u allerlei lessen volgen, van de allerkleinsten tot de oudsten.

Club évasion

Fitness en estetisch centrum
Ontvluchten, laat u vertroetelen voor een dag. Ontdek de rust in een droomplaats. Geniet van de de voordelen van water, essentiële oliën, massage, warmte, … Geniet van de aandacht, gastvrijheid, professionaliteit, en laat u verwennen.

Zen essentiel

Een spa, sauna, solarium, ontspanningsruimtes alsook allerlei massages mogelijk Ze zijn daar om naar u te luisteren en u te adviseren op basis van uw behoeften. Durf een beetje tijd voor uzelf te nemen !

Yves Joris
J'utilise des cookies pour rendre votre navigation plus agréable et pour mieux adapter le contenu de ce site Web à vos besoins et préférences.